DIT DOEN WIJ.

WEBTEKSTEN

Met goede webteksten valt jouw website beter op. Je bezoekers blijven hangen en onthouden je! We brengen je verhaal kort en krachtig over én vergroten je vindbaarheid. We bieden bijvoorbeeld een quickscan: waarin we kijken wat er beter kan aan jouw teksten (met praktische tips!). We hebben een startpakket voor je (SEO-)webteksten of nemen je hele site op de schop: alles om meer impact te maken op jouw doelgroep!

BLOGGEN

Jouw lezers verrassen met je kennis, ze betrekken bij je merk en binden aan jouw organisatie: dat doen goede blogs. En SEO-blogs zijn natuurlijk de perfecte manier om je vindbaarheid te vergroten. Wij vertalen jouw expertise naar lekker leesbare verhalen. We verdiepen ons in je bedrijf en de onderwerpen en verzorgen het hele schrijftraject. Of je nu één keer een blog wilt of elke maand of drie keer per week. Bring it on!

HERSCHRIJVEN

Heb je best een aardige tekst, maar mis je de jus? Wil je zeker weten dat je geen taal- of tikfouten hebt laten staan? Of heb jij iemand nodig die kijkt of jouw verhaal wel logisch overkomt? Als ervaren eindredacteuren weten we snel de vinger op de zere plek te leggen en een tekst zo aan te passen dat je boodschap beter uit de verf komt.

INTERVIEWS

Iedereen heeft een verhaal. Zo’n verhaal vinden is gewoon een kwestie van goed luisteren! En dat vinden we heerlijk. Wij verzorgen interviews voor bijvoorbeeld businessmagazines, medewerkersinterviews of klantreferenties. Of stel dat je een expert-artikel wilt publiceren, maar geen tijd of zin hebt om de tekst te schrijven. Dan vragen we je alles over je expertise en schrijven we de tekst uit jouw naam! Klantcases of ghostwriting bieden we ook aan in terugkerende vorm, zodat je elke maand iets nieuws kunt publiceren!

VERTALINGEN

Een Engelstalige basistekst naar het Nederlands vertalen of andersom: van je Nederlandse webteksten een Engelse versie maken, geen probleem! Met een diploma Engelse Taal en Cultuur op zak verzorgen wij voor een duidelijke vertaling, waarbij we ook rekening houden met cultuurverschillen. Heb je een vertaling in een andere taal nodig? Dan hebben we een uitgebreid netwerk van vertalers om je ook daarmee te helpen.

WORKSHOPS

Willen jij en je collega’s beter leren schrijven? Oefenen met het duidelijk en compact overbrengen van je boodschap? Of wil je voor jouw vereniging persberichten leren schrijven die het nieuws wel halen? Tips om te schrijven voor sociale media? In onze trainingen gaan we praktisch aan de slag met deze onderwerpen.

MAAR ER IS MEER…

Heb je een tekstvraag die niet in bovenstaande categorieën valt? Ook dan hebben we altijd een oplossing voor je. Sociale mediaberichten, nieuwsbrieven, persberichten of wil je misschien een boek geschreven hebben? We helpen je graag!

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?

GRATIS QUICKSCAN

Benieuwd of jouw webteksten nog wat verbetering kunnen gebruiken? Wij geven je site een gratis quickscan. Met vijf praktische tips kun jij heel gemakkelijk aan de slag om jouw webteksten te verbeteren. Vraag hem hier gratis aan!

WOORDEN OVER ONS.